Hemsec SIPs heeft een nieuw jasje.

De afgelopen 2 jaar heeft Hemsec SIPs langzaam een metamorfose ondergaan. Met dit nieuwe logo is het gezicht van Hemsec SIPs nu ook gewijzigd. Sips Supply is voor Hemsec SIPs de vertegenwoordiger op de Nederlands markt. Onze ambities zijn duidelijk, één van de grootste spelers op de Europese SIPs markt worden te beginnen in Nederland. Deze ambitie kunnen wij niet zonder onze Sips Supply partners verwezenlijken. Dit netwerk van verkoop-, engineering-, en bewerkingspartners is voor ons onmisbaar om ons product op de markt te brengen. Wij zijn continu bezig om dit netwerk uit te breiden en altijd op zoek naar nieuwe partners.

Het gebruik van SIPs panelen begint langzaam in Nederland te groeien, steeds meer mensen raken bekend met het fenomeen SIPs. Onze SIPs panelen zijn via ons of ons netwerk voor iedereen beschikbaar, of u nu aannemer of zelfbouwer bent.

Hemsec SIPs biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen wat u wel en niet wilt doen. Wij kunnen u het werk uit handen nemen (ontzorgen) maar u mag ook alles zelf doen. Er zijn verschillende manieren:

  • Panelen op handelslengten waarbij de afnemer zelf verantwoordelijk is voor de engineering en constructieberekeningen (voor HSB producenten en grotere bedrijven met hun eigen engineeringsafdeling).
  • Op maat gemaakte panelen waarbij u zelf de tekeningen en berekening kunt aanleveren (voor de ervaren SIPs bouwer).
  • Panelen op handelslengte waarbij wij de engineering doen en u zelf de panelen op maat maakt.
  • Op maat gemaakte panelen waarbij de engineering door ons wordt gedaan inclusief de werktekeningen.
  • Compleet bouwpakket inclusief de koppelregels, splines en stelregels op maat en genummerd aangeleverd met de daarbij behorende tekeningen.
  • Mocht het nodig zijn dan kan een plaatsingsbedrijf het eventueel voor installeren.

Alles kan, het is zelfs mogelijk om uw huidige ontwerp om te zetten naar een SIPs woning. De enige restrictie is dat er altijd een constructieberekening gemaakt moet worden als u met ons product wilt bouwen.