Versterkingsproject 9 woningen Zandeweer afgerond

Wie door de Albert van der Zielstraat in Zandeweer loopt, krijgt het gevoel dat hier negen mooie nieuwbouwwoningen zijn gebouwd. Maar schijn bedriegt, deze huizen zijn in een tijdsbestek van drie maanden door Centrum Veilig Wonen, woningstichting De Delthe en Bouwbedrijf Kooi Appingedam versterkt, verduurzaamd en verbeterd. Het resultaat: negen ‘nieuwe’ comfortabele, aardbevingsbestendige en energiezuinige woningen.

In opdracht van Bouwbedrijf Kooi in Appingedam heeft Sips Supply B.V. de SIP panelen geleverd. De panelen zijn op maat aangeleverd en daarna als complete gevelelementen bij Bouwbedrijf Kooi samengesteld tot complete gevelsluitende elementen. De SIP panelen zijn de geïsoleerde en versterkte buitenschil waaromheen de gevelbekleding is gemonteerd. Het eindresultaat is een versterkte hoogwaardig geïsoleerde en luchtdichte constructie.

Zowel de gevels als de daken zijn uitgevoerd in Hemsec SIPs panelen. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan 34 woningen in Appingedam. Deze 2 onder 1 kap woningen worden volgens het zelfde concept versterkt, verduurzaamd en verbeterd.

Hieronder vind u de link naar de site van:

Bouwbedrijf Kooi Appingedam