Sips Supply / Hemsec SIPS nieuwe exposant bij innovatiegevel BuildinG in Groningen

Vanaf 1 december 2017 is Sips Supply exposant bij BuildinG hét kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig bouwen. Op korte termijn zullen wij samen met een aantal van onze partners een Tiny House gaan bouwen dwars door de innovatiegevel van de testhal in Groningen.

Ook zullen wij in de toekomst extra gaan testen op het gebied van aardbevingsbestendig bouwen en verstevigen. Op dit moment worden onze panelen al bij meer dan 10% van alle woningen toegepast die bouwkundig versterkt en verduuzaamd worden in het aardbevingsgebied van Groningen. Samen met onze Engineering Partner 3Draft zijn wij continu bezig passende oplossingen te bieden met betrekking tot de aardbevingsproblematiek, maar ook op het gebied van de reguliere woning- en utiliteitsbouw zitten wij niet stil.

Kortom door de samenwerking aan te gaan met BuildinG en haar partners kunnen wij in de toekomst nog betere en gerichtere oplossingen aandragen op het gebied van toekomstbestendig bouwen.